El viatge magnificque

Tuesday, August 08, 2006

Dia 1- De Ceuta a Chefchauen


Salam Maliqum!!!!
ja som en ple coeur de les muntanyes del Rif, a la preciosa vila de Chauen (amigo). El primer dia el vam passar a Ceuta, despres dagafar 1 cotxe, 2 avions, 2 busos, 1 ferry i una mula (noo aixo no pas encara). La mula era l'amo de l'hostal a teniem reservat, q ens va explicar una llarga historia sobre el barca-ell es entredor de futbol. Aqui tothom es del Barsa!!!


Al mati estavem impacients i hem anat dhora cap a la frontera, sense complir el q mhagues fet mes ilusio, q es estampar un pot de pintura vermella sobre el caparro del generalissimo (emulant gestes paternes)
Despres de creuar la frontera, amb un poli q em mirava tot dubtant, hem agafat un taxi (petit taxi en diuen ells) on ens han entaforat 5 i un nen. Un dels 5 a mes tenia una panxa a la recolzava a les cuixes (a les meves vull dir)



La seguent parada ha estat Tetuan. No hi havia cap batalla, avui, pero si una visita del rei. Un poli cada 20 metres. Pero la medina molt maca. Hem aconseguit no comprar estores ni shilabes ni especies ni res. Aixo ha decepcionat una pila de bons amics q haviem fet espontaniament. Se nhan anat amb cara de pommes (ha ha) agresss.
En canvi hem dinat amanida i cigrons i pebrot i sardines per 1 euro cada un; encara ara men venen records, sobretot quan marriba la bafarada de sardina fregida que fa la meva samarreta.
Es clar a tot lestalvi sha esfumat a lestacio. Un parell de mafiosos shan oferit a protegirnos les motxiles durant el viatge, per 1 euro cada una. Qina rabia!!! Pero hem cedit, qin remei. Aixo si, jo he fet cara d'enfadat una bona estona.
I aqui estem envoltats de muntanyes i de maria. Hi ha la mateixa gent a vaig veure fa 3 anys a rishikesh a la India, fumant el mateix. Enchantador!!!
Dema potser anirem per les muntanyes, a veure el Puente de Dios. Si aqui no hi ha ni aigua ni deu!!!
I prou per avui, q lq baralla amb el teclat arab es esgotadora. Pero Alla es misericordios.

David-l'espanyol de barcelona

0 Comments:

Post a Comment

<< Home